Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ženy a WC

Kdykoliv slyším diskuzi na téma prkénko, musím se smát. Ženy si vyhrazují právo na prkénko dole, muži zas na svislou polohu. Mě je to jedno, tento blog taky nebude o prkénku, nýbrž o těch, které se hádají... o ženách a toaletách.

Nedávno jsem četla blog o WC pana Andrleho (snad skloňuji dobře) a chtěla jsem mužům přiblížit, jak to chodí u žen. Ano, máme mýdlo, i ručníky, máme toaletní papír, ale bohužel na naše záchody chodí.... ženy!!!

Ženy, prosíííím vás...

Doma pořádkumilovné spolubydlící, které mají ruce ve WC míse častěji než muži. Prosím muže, singl, ať se hned nedurdí. Vím, vy tam máte ty své tlapy taky často. Ženy umývají po celé rodině mísu, desinfikují ji, vytírají okolí, nasazují vonítka, spreje apod, aby ten jejich záchod, kdyby přišla návštěva, byl tiptop.

Stejné ženy se ale při návštěvě toalety jinde, na veřejných místech, chovají do slova a do písmene jako prasata. Nechce se mi věřit, že všechny ty toaletní mísy, která já navštívím, (a věřte, že navštěvuji tato místa opravdu často) navštěvují mentálně postižené ženy, nebo jen malé holčičky, které neví, jak se na takovém záchodě chovat.

Statistika, která hlásá, že první záchodové kabinky bývají nejméně používané se na našich, ženských záchodcích bohužel nedají potvrdit, protože u nás je vždy fronta a tudíž, všechny záchodky jsou používané tak nějak stejně. Stejně hodně.

Stává se mi, ne, to není to správné slovo, nestává se mi, pokaždé, když navštívím toaletu, dámskou, protože na pánech je vždy opravdu čistěji, se mi zvedá kufr. 

Dobře... Kapka čůrků na prkýnku, ehm, ehm, dáma přede mnou se zřejmě neutírá a proto kapička. Holčičkám se to stává, ale dospělým ženám? Kde to jsme??? No, její věc, hygiena, kalhotky, odér... ale ten pohled dost odrazuje. 

Dobře... Obal od hygienických potřeb... (vysvětlení pro pány, obaly od tamponů jsou malé igelitové, krycí papírky dva až tři z lepicí strany vložek...) jo průvanem to může ulétnout, ale ženský, proboha, copak nevíte, že po vás přijde další žena?

No, a pak ty horší věci. Pánové, jestli nemáte žaludek, radši tento odstavec přeskočte, protože ženský jsou fakt čuňata!!!

Kapka krve... na prkýnku, nebo v míse. No to prostě nevím, jak se může stát. To mi hlava nebere. Přece po každém zákroku na WC se splachuje, tak co to tam dělá??? Ještě horší zážitky mám s pohozenou použitou hygienickou pomůckou, která se nějak otevřená omylem netrefila  do koše. Uff. Teda, ženský! Když tam není pytlík, zabalím vložku, tampon do toaletního papíru a poté vhazuju do koše. Nesmíte se ale u toho fotografovat, smskovat, nebo dokonce natáčet videa, protože pak ji hodíte vedle a já ji najdu. Teda ten pohled mám v hlavě bohužel pořád. Blebleble!!!

No a ... samozřejmě špinavá mísa od ... "velké strany", jak by řekla moje babička. Krucinál, doma normálně všechny používáme štětku, všude na záchodech (dobře v páté hospodské kategorii možná, ne, ne i tam je) je štětka, stejná jako máte vy doma, kterou záchod doma drhnete. Ta proč ji nepoužijete?

Copak nevíte, že kromě vás tam chodí další ženy, že to po vás někdo musí uklízet? Že jste před ostatními ženami, přede mnou, šmudly?

Stalo se mi nepočítaněkrát, že z WC vyšla krásná žena, navoněná, lak na nehtech, make-up (to jsou ty malby na obličeji), na vysokých podpatcích v mini a po ní... HRŮZA!!! Ble! Jeden čas jsem to fotila, ale věřte, že tyhle fotky by mi zde nepovolili admini uveřejnit. To už by bylo fakt přes čáru.

Už se bojím chodit na naše záchody. Občas mě manžel vezme k mužům a to byste koukaly, milé pořádkumilovné ženštiny, jaké tam mají mísy. ČISTÉ!!!

Takže, prosím vás, milé dámy, ženy, slečny, holčičky, když použijete WC, otočte se a okoukněte okolí, jestli jste třeba omylem něco nezanedbaly. Podívejte se i na prkýnko, jestli tam po vás něco nezbylo, a do mísy. Není nic jednoduššího, než se ohnout pro štětuli a stopy po vás "zamést", protože jít po vás na záchod mi opravdu poslední dobou dělá velké problémy a je jedno, jestli jsem v pětihvězdičkové restauraci, na benzínkách, kde to po vás, vy prasata, uklízí pracovníci, kteří za to nejsou placeni, nebo malé restauraci, řekněme u Vaška, kam se chodíte najíst.

Všude, všude necháváte odporné stopy, která já uklízím. Ano, já to po vás uklízím, protože nesnesu pocit, že vyjdu a žena po mě si bude myslet, že jsem to tam udělala já. 

Vzpomeňte si, jak káráte svého chotě, jak nedal prkénko dolů, jak nevyčistil mísu po kadění, vzpomeňte si, jak je nepříjemné strkat ruce do záchodu. A to uklízíte po vlastních, po miláčcích, po příbuzných. Vezměte si, jak k tomu přijdou uklízečky, které to samé dělají po cizích, po vás! Dobře řeknete si, "ony jsou za to placené", ale ruku na srdce, myslíte si, že vytírat čůrky na podlaze, protože je žena prase, je její práce? Ne, může se stát, že člověk nemocný, ať mentálně či fyzicky, neudrží a počůrá se, ale vy jste zdravé, krásné, čistotné...

Udržujte prosím čistotu, protože já už se vážně bojím chodit na "vecko".

***

Tohle už mě tíží tak dlouho, muselo to ze mě ven. Odpusťte mi muži, že jsem ve vašich očích to drahé, křehké a vždy upravené něžné pohlaví takhle pohaněla. Musela jsem!

"Dobře a teď do mě :)))"

Autor: Bohunka Jakubcová | neděle 19.1.2020 17:55 | karma článku: 36,14 | přečteno: 2103x
  • Další články autora

Bohunka Jakubcová

Úžasný život

Musíte mít pevné nervy. Musíte být čistí jako lilie, protože vždy na vás někdo něco může najít... a pokud máte škraloup... jste v kaši... nezvyknete si, na tenhle styl si nemůže zvyknout nikdo...

8.7.2021 v 5:00 | Karma: 15,61 | Přečteno: 374x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

Pohled do díry

Tohle jsou díry... neprozradím... ale když půjdete kolem Štěpnického rybníka z náměstí směrem k nám domů (chichi), budete mít po pravé ruce zeď.... a za tou zdí je...

4.7.2021 v 5:00 | Karma: 10,03 | Přečteno: 313x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Divá Bára-Viktorka

Možná to nebudu vyprávět úplně přesně, ale potkala jsem divou Báru, časem jsem ji sice v hlavě přehodnotila na Viktorku od splavu, ale vzhledem to byla spíš divá Bára. Divá Bára s mozkem a srdcem Viktorky. Okouzlující...

1.7.2021 v 5:00 | Karma: 14,33 | Přečteno: 399x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

V lese to žije, i když stromy umírají

Potloukám se lesem a fotím pro vás zajímavé věci. Snad zajímavé. Jsem zvědavá a tak nahlížím i pod kůru stromů, do intimních zákoutí

27.6.2021 v 5:00 | Karma: 14,68 | Přečteno: 238x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Pozvánka z mailu, neodolala jsem a šla se podívat ...

Vezměte s sebou obojek, pokud je zapotřebí i náhubek, nějaký pamlsek a bičík. Stálo na pozvánce na mém mailu. Socializace mého parťáka? Inu proč né?! Občas na někoho štěká, občas by i kousl... Mohlo by nám to pomoci ke

24.6.2021 v 5:00 | Karma: 17,71 | Přečteno: 506x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Podezřelé nákupy zbraní se mají hlásit už od července, schvaluje vláda

24. dubna 2024  5:25

Prodejci mají mít už od července povinnost hlásit podezřelé nákupy zbraní. Počítá s tím novela...

Nenávist vůči Ukrajincům, segregace Romů. Amnesty International kritizuje Česko

24. dubna 2024  2:28

Ukrajinští uprchlíci se loni v Česku potýkali s nenávistnými projevy a diskriminací, pokračovala...

Místo do šrotu do opravny. Směrnice EU prodlouží záruku a zakážou „kazítka“

24. dubna 2024

Premium Do budoucna by měla být oprava rozbitých a porouchaných domácích spotřebičů jednodušší. A stejně...

Ignorovat, nebo demaskovat? Německá média řeší, jak informovat o AfD

24. dubna 2024

Premium Je to teď horké téma. Německá mainstreamová média stojí před volbou, nakolik a jakým způsobem...

  • Počet článků 348
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 606x
 

Kdo jsem? Jsem tvrdohlavá, většinou veselá ženská. ;)

Když mi chutná, tak hltám. :)) (tedy často)

Občas převrhnu sklenici!!! (tedy často) 

Jsem bláznivě chaotická.

Miluju, ano to umím. 

Co nesnáším? VÍTR! :)

***

Rozklikněte seznam rubrik níže.