Ach... ten zpěv!

27. 07. 2017 7:47:19
......................................... krása a zvonivé hlásky neznamenají vždy andělské bytosti .......................

Dovolená jak má být. Slunce pálilo, po pláži se pohybovala stovka polonahých dívek, některé byly opravdu kus. Děda se jen tak protahoval, jeho oči skryté za slunečními brýlemi sledovaly slečny, ženy i starší kusy. Představoval si, jak pomáhá při roztírání opalovacího krému a zajíždí omylem pod části plavek, aby promazal úplně všechno.

Kousek od něj ležela asi tak pětatřicítka, na něj moc mladá, ale tak pěkná. Ještě pevná prsa, žádné silikonové buchty, ale pořádné přírodní, sportovní postava a nádherný úsměv. Občas se nenápadně podíval jejím směrem, příjemné vytrhnutí z nudy. Bylo mu jasné, že v jeho věku už je to jen na vypláchnutí oka. Při těch představách, co by, kdyby, ucítil po dlouhé době pnutí. Myslel, že už to snad nikdy nepřijde. Jeho stále zamračená, rozbředlá, nakyslá žena ho nevzrušovala už léta.

Otočil se radši na břicho a opravdu ho tam ucítil. Je dobře, že ještě tak pěkně reaguje. Na malou chvíli usnul. Když se probudil, pláž se vylidnila, zůstaly jen tři kamarádky a pár rodinek s dětmi. Pnutí vyprchalo a on se musel zchladit. To horko už nesnášel, vůbec nevěděl, proč ho napadlo jet zrovna k moři. Něco ho sem táhlo.

Když míjel chichotající se mladé ženy, zaslechl jejich něžné, skoro nadpozemské hlasy. Jeho stařecké tělo se zastavilo, uši se napínaly, aby zaslechly ty zvuky štěstí. Zůstal stát a tím na sebe upozornil. Tyhle tři krasotinky se na něj kupodivu usmály. Čekal spíš výsměch, ale ony byly milé. Po trapném civění si uvědomil, že chtěl jít do moře.

Na tomto místě Země ještě nikdy nebyl. V reklamě stálo nebesky krásná skaliska, klidné moře a vlídné lidi. Ano, měli pravdu, vůbec nelitoval utracených peněz. Moře mu ošplouchlo nohy, do nosu vtíravě zavoněla sůl. Slunce se už pomalu sklánělo k obzoru a začalo se červenat.

Vjel pod hladinu a pomalými tempy se vydal vstříc hloubce. Opět k němu dolehl hlas těch tří krasavic. Vstaly a vydaly se vykoupat. Dělal jako nic, ale skenoval je pohledem. Krásná drobná blondýnka, černovláska s velkými prsy a přepychová zrzka s menším dekoltem, ale ten luxusní zadek! Kdyby byl jen mladší, tu zrzku by zkusil. Jenže jeho tělo bylo rádo, že plave, fantazie mu ještě pracovala, ale jeho kdysi chlouba se nějak vytratila. Občas měl pocit, že ho snad ani nikdy neměl. Ani si nedokázal vzpomenout, kdy ho držel naposledy v ruce a nečůral u toho.

Vlny ho nadnášely a všechny tři kolem něj propluly. Jejich hlasy byly tak tajemné. Vždy, když ten andělský zvuk dolétl až k němu, polila jeho celé tělo omamná chuť létat. Snažil se na ty hlasy nemyslet, zabavil se hrou, jak dlouho vydrží pod hladinou. Když se asi po desáté vynořil a už nemohl ani dýchat, opět se hlavina otočila jejich směrem. Holčiny se nějak dostaly na ta ostrá skaliska. Voda v těch místech nebezpečně bičovala kameny, strašidelné místo.

Sundaly si podprsenky a vidí dobře? snad i kalhotky, roztáhly pod sebe nějaké šedivé deky a jen tak vystavily svá nahá těla zapadajícímu slunci. Ještě poslední paprsky obarvily jejich skvostná těla. Dědula lapal po dechu, nohy pracovaly a v hlavě mu to šrotovalo. Vypadalo to, že se všechny tři dívají jeho směrem. Ano, dokonce na něj něco volaly, ale slova odnášel vítr. Mávaly na něj? Ohlédl se za sebe, zda za ním neplave nějaký superman. Ne, opravdu koketovaly s ním.

Blondýnka začala tmavovlásce něžně masírovat chodidla. Ta se zkušeně dotýkala ramen zrzky. Zrzka? Propalovala svým zeleným pohledem staříka. Začala tiše pět. Její zpěv byl jako hlas anděla, něha, touha, láska a nutkavé volání. To vše uslyšel v jejím hlase. Tělo mu zahořelo. Husí kůže polykala celé tělo. Blondýnka se přidala, dvojhlasné zpívání doplulo až k němu. Obě ženy zpívaly tak naléhavě a láskyplně. Když černovláska prohrábla vlasy, přidal se k dvojhlasu třetí nebeský tón.

Zatím stále nerozeznal slova, ale ta melodie mu učarovala. Aniž by si to uvědomil, pomalu připlul blíž ke skalám. Přestože moře bouřilo a zlověstně šumělo, ony tři hlásky slyšel zřetelně. Znovu, už podruhé v tento den ucítil pnutí v plavkách. Osahal se a vážně! Vzrušení jako za mlada.

Bože! Ta zrzka si musela všimnout, že lovil rukou pod hladinou, určitě tušila, co dělá. Černovláska se k ní sklonila a dlouze ji políbila. Děda nevěřil. Holky si to vážně užívaly. Chtěl toho vidět víc! Ještě blíž k nebezpečným skaliskům, musel dávat velký pozor. Ucítil napětí v podbřišku. Šťastlivec!

Blondýnka skočila do vody a zmizela. Potopila se do hlubin a dědula zpozorněl. Vyplavala přímo u něj. Strnul, styděl se při představě, že ho pod vodou viděla. Zblízka vypadala zvláštně. Jinak než na dece na pláži. Na zádech jakoby jí narostla křídla. Došlo mu to. Na skaliskách viděl pod jejich těly rozprostřená křídla. Andělů? Blesklo mu hlavou.

Rukou převzala iniciativu. Voda mu zaplavila pusu, jak hlasitě vzdychl. Ona pod hladinou rozjela erotickou hru, o které věděli jen oni dva. Na skalisku dál pokračovaly lesbické hrátky. Bloncka se potopila a on ucítil po tolika letech tu slast, o které si myslel, že už nikdy nezažije. Začal ztrácet sebekontrolu. Ó! Vykřikl hrdelně. Úplně zapomněl kopat nohama a trošku znejistěl.

Dívky na skalách přestaly po jeho výkřiku svoji hru a jaly se taky skočit do vody. Andělský pocit! Sakra, to je něco tak neskutečného. Zasmál se na celé kolo! Na stará kolena! Ženy mávly křídly a snesly se k hladině. Andělé?! Nemají ale andělé bělostná křídla? Ve chvíli, kdy mu tahle myšlenka dolétla do rozbouřeného mozku, ucítil pod vodou ostrou bolest. Kousla ho? Automaticky se snažil ji praštit.

Blonďatá hlavička se vynořila a šibalsky si utřela krev z úst. Pod hladinou spatřil tratoliště krve. Jeho penis tam... nebyl! Udělalo se mu mdlo. Mezitím připluly milenky. Vztáhl k nim pro záchranu ruce. Popadly ho za ně a vytáhly ho z vody. Křídla plácala o hladinu a vířila moře. Zlostně se dívaly na blondýnku a její ďábelský výraz v očích. Pomalu letěly ke skalám. Ano, tady ho ošetří a pak ho donesou na pevninu. Něžně ho položily. I jejich oči se ale změnily. Nesmály se, čišelo z nich zlo.

Slunce už zapadlo a pomalu nastávala tma. Červánky se schovaly před černotou. Obě milenky se k němu sklonily a on ucítil jejich kousnutí do krku. Bolest nesnesitelná. Uslyšel zlostné zapištění a nad ním zakroužila blondýnka. Střemhlavě se spustila a zahryzla se do jeho zápěstí. Všechny tři společně večeřely. Teplá, hustá krev člověka, rozprouděná chtíčem, je nejlepší zákusek na světě!

Andělé smrti! Poslední myšlenka, která mu proběhla hlavou. Umřel. Jeho vysáté tělo pohodily holky na ostré skály, moře už si s ním poradí a dokoná své dílo.

...

... ve včerejších večerních hodinách napadl žralok staršího turistu, který přes veškerá varování zákazu vstupu do moře po západu slunce neuposlechl... Jeho roztrhané tělo vyplavilo moře dnes ráno...

...

Blondýnka natírá záda své kamarádce. Jukne na deku vedle. Pohled schovaný za slunečními brýlemi, otočený na břicho, jasné znamení. Má rozprouděnou teplou krev. Velký, silný, mladý! ... hmmm... bude s ním práce, ale když ony Sirény jsou tak nenasytné...

Autor: Bohunka Jakubcová | čtvrtek 27.7.2017 7:47 | karma článku: 9.52 | přečteno: 275x

Další články blogera

Bohunka Jakubcová

Úžasný život

Musíte mít pevné nervy. Musíte být čistí jako lilie, protože vždy na vás někdo něco může najít... a pokud máte škraloup... jste v kaši... nezvyknete si, na tenhle styl si nemůže zvyknout nikdo...

8.7.2021 v 5:00 | Karma článku: 15.31 | Přečteno: 368 | Diskuse

Bohunka Jakubcová

Pohled do díry

Tohle jsou díry... neprozradím... ale když půjdete kolem Štěpnického rybníka z náměstí směrem k nám domů (chichi), budete mít po pravé ruce zeď.... a za tou zdí je...

4.7.2021 v 5:00 | Karma článku: 10.03 | Přečteno: 307 | Diskuse

Bohunka Jakubcová

Divá Bára-Viktorka

Možná to nebudu vyprávět úplně přesně, ale potkala jsem divou Báru, časem jsem ji sice v hlavě přehodnotila na Viktorku od splavu, ale vzhledem to byla spíš divá Bára. Divá Bára s mozkem a srdcem Viktorky. Okouzlující...

1.7.2021 v 5:00 | Karma článku: 14.33 | Přečteno: 393 | Diskuse

Bohunka Jakubcová

V lese to žije, i když stromy umírají

Potloukám se lesem a fotím pro vás zajímavé věci. Snad zajímavé. Jsem zvědavá a tak nahlížím i pod kůru stromů, do intimních zákoutí

27.6.2021 v 5:00 | Karma článku: 14.68 | Přečteno: 238 | Diskuse

Další články z rubriky Poezie a próza

Martin Irein

Dlouhý den

Erlan sedí na kožené sedačce v sekretariátu ředitele jedné firmy. Je osm hodin ráno a on doufá, že si ředitel najde ve svém nabitém programu na něj čas.

18.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 7.52 | Přečteno: 162 | Diskuse

Alena Bures

Recenze: Jana Slaninová - Sex, prachy a potíže

Černá holka, narozená bílým rodičům. A k tomu reálie socialistické Prahy. Inu, tady se dají tušit problémy. Nebude jich málo, stejně jako toho ostatního z názvu...

18.3.2024 v 13:27 | Karma článku: 6.49 | Přečteno: 245 | Diskuse

Alena Bures

Dvojrecenze: Maryla Adamcová - Krycí jméno Hortenzie + Hra tety Hortenzie

Vy neznáte majora Smithe? To máte ale smůlu... Nebo štěstí? Jak se to vezme. Tenhle typan a tulák po mezihvězdných dálkách stojí za poznání. Ovšem je otázkou, zda známost s ním není další z potíží, které major řeší (a způsobuje)

18.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 26 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Manželství s Turkem

"Víš, že si bereš Turka?" zeptal se mě před osmi lety, v předvečer naší svatby, nejlepší kamarád mého muže. Vytřeštila jsem na něj oči a přemýšlela, zda se Kapitán tajně nemodlí k Alláhovi, když se bereme v katolickém kostele.

18.3.2024 v 1:41 | Karma článku: 19.08 | Přečteno: 879 |

Alena Bures

Recenze: Jan Jílek - Ředitel a hydra- audiokniha

Druhořadý kouzelník s pedagogickým vzděláním, který nesnáší děti. Ideální kvalifikace na ředitele kouzelnické školy, nemyslíte?

17.3.2024 v 21:24 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 57 | Diskuse
Počet článků 348 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 596

 

Kdo jsem? Jsem tvrdohlavá, většinou veselá ženská. ;)

Když mi chutná, tak hltám. :)) (tedy často)

Občas převrhnu sklenici!!! (tedy často) 

Jsem bláznivě chaotická.

Miluju, ano to umím. 

Co nesnáším? VÍTR! :)

***

Rozklikněte seznam rubrik níže.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Konec nadvlády programátorů. Pozic ubývá, na jednu se hlásí stále víc lidí

Premium Ochota firem splnit uchazečům skoro jakýkoli požadavek a velmi nízká konkurence. Tak by se ještě nedávno dala definovat...