Rozhodneš se podle srdce?

.....Srdce někdy neví..... Někdy vás překvapí...... Je vhodné se na něj spoléhat????.... Rozhodnutí srdce někdy nebývá standardní ....

Stáli mlčky. Objímající se dvě těla. Benýša zabořený obličej do jeho hrudníku. Prsty na rukou propleteny. Jednu nohou obtočenou kolem jeho lýtka. Přitisknutí svými rozkroky na bok toho druhého. Hudba pomalu dohrávala a oni věděli, že den se blíží. Mezírka špatně zataženého závěsu propouštěla slaboučký svit probouzejícího se slunce.

Její srdce tlouklo smutně. Její oči plakaly. Její tělo nechtělo odejít z teplé náruče lásky. Chtěla zůstat tady na tomto místě navždy v jeho objetí, v jeho polibcích. Benýška se zamilovala. Věděla, že se to stane, ale chtěla to zkusit poprvé trochu jinak, trochu tajemně. Ochutnat zakázané.

On? Pro něj nebylo nic zakázané. Naskytla se příležitost a on ji využil. Líbila se mu. Dlouho po něm toužila a on jen otevřel svou náruč a přijal nabízené. Nezamiloval se. On ne! Neslíbil ji lásku ani společný život až do smrti.

Věděla to a nemohla se přiznat. Věděla, že dnešní nocí vše skončilo a nikdy už se neuvidí. On dál bude pokračovat ve svém pestrém životě a ona se vrátí zpět k rodině. Nádherný výlet skončil a s ním i romantika.

...

"Konečně tě opět vidím." Usmál se Emko a mile ji objal. Nemohla ani dýchat. Letmý polibek na uvítanou. "Jaká byla cesta?"

"Strašná!" Zavrtěla Benýška hlavou a ukázala na žaludek. "Létání opravdu nesnáším." Ale kvůli němu se odhodlala. Možná dnešní den neskončí pouhým přátelským posezením u kávy. Možná se dnes odváží a pozve ho k sobě na pokoj. Postavil na kafe.

"Jakou kávu máš ráda?"

"Udělej mi takovou, jako piješ ty." Ráda pila kávu podle svých přátel. Doma si vařila s cukrem a půl na půl s mlékem. Ale od něj chtěla jiné. Připravil dva hrnky a sedl si ke stolku naproti ní.

"Nevadí, když si zuju boty?" Nečekala na souhlas a už rozepíná vysoké kozačky. "Celý den jsem v nich ušněrovaná." Při zouvání jeho pohled padl do sukně. Uviděl tam kalhotky? Už ta představa, ho vzrušovala. Masírovala si chodidla a slastně u toho vrněla. "To je úleva."

Natáhla si nohy na židli vedle něj. Emko se zadíval na průhledné silonky, pod kterými se skrývaly lakované prsty. Miloval pohled na nohy. Ona to věděla a myšlenka na jeho touhu se jí líbila.

Konvice začala řádit a on vyskočil a v cuku letu přinesl dvě uvařené kávy. Udělal dvě černé kávy bez cukru a mléka. Věděla, že od něj jí bude chutnat. Když stavěl její hrnek na stůl otřel se o její rameno. Zachytila jeho ruku a pomazlila si s ní tvář. Stiskl její rameno. Zasykla bolestí.

"Copak?" Nerozuměl Emko.

"Čerstvé tetování."

"Ukaž." Řekl a už jí rozepínal halenku. U třetího knoflíčku ho zastavila. Odhrnula tenkou látku a odhalila ramínko od podprsenky a holou kůži. Jemně pohladil hojící se strupy a pak ji tam políbil. Jejich obličeje byly tak blízko, že nepolíbit se, by bylo nesmyslné. Rty se setkaly. Jemný polibek se stupňoval, jejich rty si zachutnaly a oni se poddali té chuti. Když jeho ruka sjela do výstřihu a zmáčkla jí prso, zpomalila ho.

"Jsme u tebe v kanceláři.." Zastyděla se a odtlačila ho. "Sedni si na své místečko." Ukázala na židli naproti.

Jen co zasedl, se bez klepání rozletěly dveře a v nich stál Lim. Známý, kterého ona kdysi chtěla, tak jako dnes touží po Emkovi. Limovi se na tváři rozlil veselý úsměv.

"No né!" Benýša vyskočila a bosa mu šla vstříc.

"Kde ty se tady bereš?" Zeptal se Lim a popadl ji do náruče. Kamarádsky se políbili, přece jen se kdysi rozhodli být rozumní a dospělí a jejich city nechali spát.

"Přece jsem ti psala, že přijedu, asi si zapomněl." Omluvně pokrčila rameny. Po krátkém rozhovoru se domluvili na odpolední schůzce. Když Lim odešel Emko čekal vysvětlení. Benýša nenuceně mávla rukou. Dřív by se červenala a vzpomněla by si, jak si s Limem psala, jak mu vyznávala lásku. Jak po něm toužila. Dnes je tu kvůli Emkovi. Dnes chce ochutnat Emkovu kůži.

"Kde jsme to skončili?"Oba usrkávali horkou kávu. Trošku vázla řeč, ona se styděla a on nevěděl, jestli začít.

Pohrávala si s jeho nohavicí prsty u nohou. Vzal její chodidla do rukou a jemně jí je třel. Bylo to velmi příjemné po několika hodinovém letu. Nohy se jeho dlaním oddávaly. Přivírala oči a vzdychla. Jejich oči se střetli a v jeho se zablesklo. Rukou navedl její nohu do svého rozkroku. Usmála se a sklopila zrak. Opravdu? Tady? Díval se na ní žádostivě a ona začala prstíky a klenbou pracovat na jeho zduřelých kalhotách. Skousl rty a zaklonil hlavu.

Benýša obratně používala tu palec, tu chodidlo a pod látkou cítila tvrdé vzrušení Emka. Nadzvedla pánev a vykasala si sukni. Její ruka zajela do kalhotek a prsty hbitě našly správné místo. Udělala si pohodlí a vychutnávala souhru svých chtíčů.

Emko rozepnul poklopec a vyndal svůj tvrdý penis ven. Rukama nasměroval její chodidla k vysněnému vyvrcholení. Pevně tlačil na její nárty, aby se klenby o pyj co nejvíce otíraly a on cítil přicházející vrchol. Benýša bez ostychu pracovala na tom svém. Ještě chvilku a polije ji horko jeho spermatu. Ještě chvíli a pocítí křeč svého těla ve vystupňovaném orgasmu. Opařil ji nohy. Jeho oči zavřené a pusu v úsměvu. I ona dokonala práci na svém těle. Dívali se jeden na druhého a uculovali se. Bylo to rychlé a náhlé, ale tak nádherné.

"Teď budu muset odejít bosa." Zasmáli se jejímu vtipu. Pomalu dopili kávu.

"Dnes mám ještě čas, večer..." Nadhodil při odchodu Emko svoje plány. Přikývla.

"Zavolám ti, až skončím s Limem a domluvíme se, ju?" Políbila ho. Poprvé se políbili jako milenci. Odcházela šťastná.

...

Pohodová romantická atmosféra na pokoji hotelu. Benýša si dala záležet. Zatažené závěsy na oknech, vonné svíčky, bílé víno, hudba přesně vybraná pro tuhle příležitost.

Když se ozvalo zaklepání skoro nedýchala. Vstoupil a dlouze ji políbil. Po takové době. Nemohl se nabažit jejích rtů. Nemohl si přestat pohrávat s jejím jazykem.

"Nechvátej," pošeptala do polibků Benýša a pomalu ho směrovala do středu pokoje. Začala hrát jejich píseň, píseň kterou si vybrali už dávno ve svých představách. Oba se usmáli a pomalu začali ploužit. Při tanci se jemně dotýkali svými těly, občas se políbili. Měli spoustu času, celou noc na svoje radovánky. Otevřeli vínko a upíjeli z kelímků na čištění zubů. Seděli na zemi a jen tak si povídali, chvílemi se líbali a mazlili.

Celá noc proběhla jako podle přesně načasovaného harmonogramu. Nezkazila se jediná věc. Všechno bylo dokonalé. Jejich těla se několikrát svíjela v orgastických sevření, srdce se smála. Milovala ho. Od první chvíle, když se osobně potkali. Milovala ho již, když spolu telefonovali. Jeho hlas byl tak uklidňující a tak milý. Ne, milovala ho už tenkrát, když si spolu jen psali. Jeho slova ji hladila po duši.

Teď tady stojí zaklesnutí do sebe a hledají slova rozloučení. Pomalu se oblékají, dělají jakoby nic. A přesto se loučení blíží. Jednou to muselo přijít.

Benýša se rozhoupává. "Já si lehnu do postele a ty počkáš až usnu." Hladí ho po tváři. "Nechci se loučit, byla bych smutná." Chápe to. Ulehají spolu ještě naposledy na lůžko a ona zavírá oči. Po krátké chvilce už vypadá, že oddechuje. Naposledy ji líbá na čelo a hladí její tělo schované pod přikrývkou.

"Sbohem, Benýško." Dveře potichoučku zavírá.

Ona otevírá oči a smutně šeptá: "Sbohem Lime!"    

Autor: Bohunka Jakubcová | úterý 4.4.2017 11:13 | karma článku: 9,09 | přečteno: 82x
  • Další články autora

Bohunka Jakubcová

Úžasný život

Musíte mít pevné nervy. Musíte být čistí jako lilie, protože vždy na vás někdo něco může najít... a pokud máte škraloup... jste v kaši... nezvyknete si, na tenhle styl si nemůže zvyknout nikdo...

8.7.2021 v 5:00 | Karma: 15,61 | Přečteno: 374x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

Pohled do díry

Tohle jsou díry... neprozradím... ale když půjdete kolem Štěpnického rybníka z náměstí směrem k nám domů (chichi), budete mít po pravé ruce zeď.... a za tou zdí je...

4.7.2021 v 5:00 | Karma: 10,03 | Přečteno: 313x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Divá Bára-Viktorka

Možná to nebudu vyprávět úplně přesně, ale potkala jsem divou Báru, časem jsem ji sice v hlavě přehodnotila na Viktorku od splavu, ale vzhledem to byla spíš divá Bára. Divá Bára s mozkem a srdcem Viktorky. Okouzlující...

1.7.2021 v 5:00 | Karma: 14,33 | Přečteno: 399x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

V lese to žije, i když stromy umírají

Potloukám se lesem a fotím pro vás zajímavé věci. Snad zajímavé. Jsem zvědavá a tak nahlížím i pod kůru stromů, do intimních zákoutí

27.6.2021 v 5:00 | Karma: 14,68 | Přečteno: 238x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Pozvánka z mailu, neodolala jsem a šla se podívat ...

Vezměte s sebou obojek, pokud je zapotřebí i náhubek, nějaký pamlsek a bičík. Stálo na pozvánce na mém mailu. Socializace mého parťáka? Inu proč né?! Občas na někoho štěká, občas by i kousl... Mohlo by nám to pomoci ke

24.6.2021 v 5:00 | Karma: 17,71 | Přečteno: 506x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

U Jána... (kostel kousek za Telčí směr Jindřichův Hradec)

Chodíme sem pravidelně sbírat kaštany, protože ve škole (v družině) za to dostaneme čokoládku. A tak Zdenýška sbírá a sbírá a já chodím a fotím detaily.

20.6.2021 v 5:00 | Karma: 12,85 | Přečteno: 274x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

... když draka bolí hlava...

Celé království je zahaleno do černého závoje, protože jedinou královskou dceru ... unesl drak. Rodiče jsou nešťastni, hledají zachránce. Znáte to? Pojďte se podívat, jak to znám já.

17.6.2021 v 5:00 | Karma: 13,79 | Přečteno: 376x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

Distančka k popukání

Namalujte zvířátka z farmy, ze zoologické a z lesa... Pche, pro holky jakubcojc nic těžkého. Nevěříte? Jukněte! Umíme fšechno.

15.6.2021 v 10:33 | Karma: 19,57 | Přečteno: 507x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Je po dešti

"Je po dešti a kosové si štěstím pletou noty..." Je po dešti a já, Zdenýška a Tim jsme na procházce ke Karlovi. Už jsem vám tuhle cestu ukázala, jako asi snad už v Telči všechno, ale tohle je něco úplně jiného, tohle jste fakt

13.6.2021 v 5:00 | Karma: 12,43 | Přečteno: 219x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Pomoc, jsem diskriminována!

Víte, jak nepraktické je sedět na bobku? V zimě mě u toho mrzne zadek, když nedám nohy pořádně od sebe, mrňavý kapičky cákají až na boty... Ale vestoje, to by byla paráda. Bohužel v mém případě je to...

10.6.2021 v 5:00 | Karma: 23,65 | Přečteno: 934x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

Zblízka...

Jsem všetečka, ráda se dívám, třeba i zblízka. A tohle jsem uviděla, vyfotila a uložila a dnes vás nechám juknout do mého archivu.

5.6.2021 v 6:44 | Karma: 14,92 | Přečteno: 308x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

ZOO?

Nenecháme je vyhubit. Postaráme se o ně. Pochytáme a obstaráme jim spokojené žití pro množení a v případě úspěchu je opět vypustíme do přírody.

3.6.2021 v 5:00 | Karma: 11,69 | Přečteno: 346x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

Jak vyučovat psaní v parku (něco ze soukromí)

Distančka. U nás ještě stále přežívá. Využívám každé situace na výuku, kresbu, vyprávění a učení. Třeba i na procházce v parku. Samozřejmě v našem telčském parku.

1.6.2021 v 8:24 | Karma: 13,94 | Přečteno: 192x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

V parním mlýně (samozřejmě v Telči)

Parní mlýn... Památka, kterou každý mine. Je to rozbořenina, nefunguje, kolo je nasuchu... tajemné a strašidelné místo, kdybych nešla se Zdenýškou a se psem, nešla bych tam sama. (chodíme tu denně)

30.5.2021 v 5:00 | Karma: 15,50 | Přečteno: 254x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Střílej!!!

"Nemůžu to udělat." řekl večer Klaus. "Neblbni, vždyť o nic nejde." oponoval Hanz. "Je mi z toho zle." Klaus nemohl usnout.

27.5.2021 v 5:00 | Karma: 11,97 | Přečteno: 336x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

Hrátky s "Déčkem"

Že nevíte co nebo kdo je "Déčko"? No já bych mohla vyprávět, ale radši se koukněte na autentické fotky. Bude to lepší. Lépe tak pochopíte co tajně dělám s "Déčkem". Na konci prozradím, co s ním netajně dělá můj manžel.

23.5.2021 v 5:00 | Karma: 18,18 | Přečteno: 536x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Chybí tam červená!

Miluju modrou, blankytně i tyrkysově modrou, i téměř černou modrou. Miluju žlutou a všechny její odstíny. A ve všech mých dílech je poznat, které barvy preferuji.

20.5.2021 v 5:00 | Karma: 9,38 | Přečteno: 174x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

Slíbila jsi, že se neztratíš...A??? Marie Šípková...

Pamatuju si to jako dnes, jak si začala přemýšlet o přátelství na dálku. Je to doopravdické přátelství? Je! Co když...? Vyslovila jsi větu, která se nyní naplnila.

19.5.2021 v 19:52 | Karma: 21,00 | Přečteno: 478x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

Potulka parkem opět v Telči

Já vím, už to tady bylo. Park, město okolí... Telč je všude kolem mě a tak ji občas vyfotím, abyste věděli, kde žiju. Dnes tedy fotky z parku, dokonce z míst, kam nikdo nechodí, zákoutí a pohled z parku ven dírkou

16.5.2021 v 5:00 | Karma: 6,06 | Přečteno: 88x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Brzdi!

"Nasedni," řekl a posadil mne vedle jako spolujezdce. Spolujezdkyni. Vypadal velmi distingovaně a kultivovaně, proč si nepřisednout? "Lásko," pošeptal mi a pak...

13.5.2021 v 5:00 | Karma: 14,87 | Přečteno: 382x | Diskuse| Ona
  • Počet článků 348
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 606x
 

Kdo jsem? Jsem tvrdohlavá, většinou veselá ženská. ;)

Když mi chutná, tak hltám. :)) (tedy často)

Občas převrhnu sklenici!!! (tedy často) 

Jsem bláznivě chaotická.

Miluju, ano to umím. 

Co nesnáším? VÍTR! :)

***

Rozklikněte seznam rubrik níže.